Lista mea de bloguri

Faceți căutări pe acest blog

Powered By Blogger

Prietenia este o relaţie care se bazează pe încredere, cinste, toleranţă. - A. von Kotzebue

Imi doresc sa cunosc si sa vorbesc cu cat mai multi tipi din Bucuresti si...
Sa fii singur este cumplit, mai ales in lumea asta idioata, in care politica domina...iar politicienii...alde Hrebenciuc, Vanghelie..., parca ajung sa ne decida viata...
Oare mai exista tipi adevarati, sinceri, open-minded?

miercuri, decembrie 30, 2009


Capitulez

Maine e Anul Nou, Revelionul...sau cum i s-o mai spune. Vad, aud cum lumea se agita pentru petreceri, toalete, mancaruri, chemarea prietenilor. Prieteni- ce cuvant frumos, dar cred ca azi, pe deplin demonetizat. Ma gandesc ca maine seara, maine noapte,...cand lumea va rade, va canta, va dansa..Multi merg la tot felul de party-uri, sex-party-uri, futai-party-uri..Imi doresc si eu asta...dar nu am sanse. Eu, simplu, capitulez...!!! Dupa ce am cautat, am dorit, am sperat..sa merg undeva de Revelion...am esuat. Asta e ..Veti spune...si ce-i cu asta ???!!! Mare scofala! Nu te mai duci sa cheltuiesti bani, sa bei, ...si altele. Ramai acasa..Ramai cu bine, 2009 !Vine poate apocalipsa in 2010 ! O sa traim -clar, ca nu bine, si, inca sper, ca o sa si supravietuim.
In rest, sa auzim de MULT BINE si sqa ne gandim o clipa si la cei singuri!

sâmbătă, decembrie 26, 2009

vineri, decembrie 25, 2009


Zi de sarbatoare

Azi e Craciunul, ziua in care TOTI ar trebui sa ne strangem in familie si sa stam la masa, bucurandu-ne de un moment unic al anului. Cei mai multi asa o fac...
Eu azi am avut o zi obisnuita. Cu o casa plina, cu un brad imens, dar fara un suflet langa mine. Doar in astfel de zile se poate intelege sufletul omului, dar mai ales al romanului.Cred ca am ajuns prea reci, prea rai...sau poate indiferenti ca sa ne gandim la ceilalti...

PS.
Pe zi ce trece ma conving ca lumea gay e o lume a contrastelor, in care relatia de prietenie e conditionata de un futai-pe fuga sau serios, si in care nu poti rezista daca nu treci dintr un pat in altul. Dorinta carnala crde ca e prea de multe ori dominanta.
Dar cu cei singuri, cei nefututi sau carora nimeni nu le da atentie sau le cere bani...pentru ca sa obtina fructul dorit...se gandeste cineva???

joi, decembrie 24, 2009


Unde? Cum? Cine ?Cand?

Astazi, sunt curajos...
Nu stiu cati vor citi acest blog, cati vor zice ca sunt un nebun, un refulat nesatisfacut sau chiar labil psihic...Or, who knows !
Acum in prag de Sarbatori, unii rad, se joaca, se purifica, mediteaza, fac cumparaturi.. Altii, rabda, se gandesc la ziua de maine..
Mie imi lipseste MB ! Imi lipseste un tip tanar cool, care sa stie sa faca amor, sa futa, sa il tin in brate, sa il mangai...
In rest, sa fie MACAR...binishor !

PS
Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet, şi un An Nou plin de împliniri! Craciun Fericit si plin de zapada magica

marți, decembrie 22, 2009


De ce? Pana cand? Pana unde?

Se apropie Craciunul si Revelionul si presimt ca IARASI voi fi singur..Ma intreb mereu...de ce sunt singur? De ce nu reusesc sa imi gasesc amici tineri, tipi tineri cu care sa am ce sa vorbesc, sa fac amor...sa ma craceasca si sa ma posed imens? Nu stiu de ce...ma atrage..poate in vis, poate e o refulare, sexul in grup...Cred, banuiesc ca e super excitant cand vezi cum se consuma un act de amor sub ochii tai si ai vrea sa participi...ai dori...dar rezultatul e NIMIC. Ma dezmeticesc deseori din betia visului si imi doresc multttt. Oare pe unde sa mai caut? In ce retele de socializare ? Astept, visez si ma zbat ca pestele pe uscat.

PS.
Maine imi fac bradul si tare as vrea pe cineva linga el cand il inaugurez, sa ne strangem in brate si sa bem o cupa de sampanie. Oare exista un astfel de tip in Bucuresti? Astept comentarii !

luni, decembrie 21, 2009




Inca o zi...

Azi a aparut, in sfarsit, Soarele ! Parca mi a crescut inima la loc. Dar, in rest...la fel de singur. Am pregatit casa pentru Sarbatori. Maine imi fac si bradul de Craciun. Ma gandesc cu jind mult la cum as putea sa strang pe cineva in brate. Ma rascoleste gandul asta deseori. Si totusi ma intreb..oare de ce maturii sunt ocoliti de cei tineri? M-am saturat de ideile de acum traditionale - prea mare, sorry, prea batran. Liga Celor Maturi si Dornici de Amor...s-o fi constituit???!!! Si noi suntem oameni, avem sentimente si vrem sa facem dragoste.

PS.
Astazi Base a redevenit presedinte. Prilej pentru celebra dna Firea si tanarul...cred sigur si un pic isteric, Mihai Gadea..de la Antena 3 sa spumege din nou. Iar, oare, apreciatul?? Mircea Badea sa vorbeasca de panarame in guvern. Au avut, au si vor avea un singur gand..sa-l distruga pe Base. Nu ca il simpatizez la nebunie..Dar, ma intreb permanent - au pe CINEVA sa il puna in loc? Ca Geoana este atat de distrus si sufera..se vede pe fata lui, ca iti este mila de el. Ce o face, "Mihaela, dragostea lui "!!!!???

Oare cand se vor comporta astfel si conducatorii Romaniei? Cred ca niciodata....

Regina, cu rândaşii în tren


de Sînziana Stancu

Jurnalul National

19/12/2009


Suverana Marii Britanii, Elisabeta a II-a, a preferat să lase trenul regal şi să se urce într-unul "popular", cot la cot cu supuşii săi, ca să ajungă la Sandringham, unde îşi va petrece Crăciunul.

Mare le-a fost mirarea călătorilor care aşteptau trenul pentru Norfolk în staţia King's Cross, când au văzut-o pe regină îndreptându-se spre vagonul de clasa I şi urcându-se într-un tren obişnuit. Cu câteva minute înainte, când văzuseră că în staţie se adună poliţia, crezuseră că este vorba despre un desant în căutarea vreunui traficant de droguri sau, în cel mai fericit caz, despre vreo vedetă rock, care are chef de vreo excentritate. Dar au văzut o bătrânică elegantă, în mantou şi cu un batic pe cap, legat sub bărbie, ale cărei singure bagaje erau o poşetă şi un buchet de flori pe care îl primise de la o fetiţă, pe peron, scrie Daily Mail.


Regina a ocupat un compartiment cu 8 locuri, în exclusivitate pentru ea şi gărzile ei de corp, separat de celelate compartimente pentru călători cu o uşă culisantă din sticlă transparentă. Elizabetha a preferat un loc la fereastră. Unii călători au insistat pe lângă ofiţerii de pază ai suveranei să îi lase să intre în compartimentul ei, ca să-i dea bineţe, însă au fost rugaţi politicos să rămână în celelalte compartimente de clasa I. Excepţie era cât pe ce să facă un băiat de câţiva anişori, care alerga bezmetic prin compartimente, nimerind chiar la uşa celui unde se afla regina. Băieţelul, după care tatăl său alerga disperat, nu era suficient de înalt ca să ajungă la butonul de acţionare a uşii, că altfel regina s-ar fi putut trezi cu el în poală. În schimb, spre amuzamentul tuturor, mai ales al suveranei care i-a zâmbit complice, şi-a lipit nasul de uşă uitându-se şăgalnic la ea până când tatăl lui a venit să-l ia de-acolo.
OBICEIURI DE ECONOMIE

Nu este prima oară când suverana Marii Britanii se urcă într-un tren obişnuit. Întrebată de unul dintre pasagerii trenului, una dintre gărzile de corp ale reginei i-a confirmat că ea şi toţi însoţitorii săi îşi cumpăraseră bilete de călătorie, pe care le rezervaseră cu mult timp înainte. Biletul a costat iniţial 86 de lire sterline, iar cu reducerea de care beneficiază suverana, preţul final a fost de 44,4 lire sterline. Un purtător de cuvânt de la Buckingham a precizat pentru Daily Mail că "Membrii familiei regale, inclusiv Majestatea-Sa Elisabeta a II-a, folosesc frecvent serviciile trenurilor de călători. Noi trebuie să fim atenţi şi la chestiuni cum ar fi costul mai avantajos al unor deplasări şi siguranţa acestora , iar dacă nu e nici o problemă, le facem". Desigur, suverana foloseşte şi Trenul Regal, dar fiecare punere în funcţiune a acestuia îi costă pe contribuabilii britanici 57.142 de lire sterline.

duminică, decembrie 20, 2009



Intr-o zi de duminica

Astazi, zi de duminica. Se zice de sarbatoare. Si frigul si cerul plumburiu, toate m-au intristat. Mai toata ziua m-am parpalit si m am gandit cum sa imi petrec Revelionul. Mai mult ca sigur ca voi fi tot singur ! La televizor si la un pahar de sampanie. Ma intrebam aseara daca cineva se gandeste ca in zilele acestea de Sarbatoare unii sunt singuri si ca si-ar dori sa vorbeasca cu unii si cu altii. Azi m-am tot plimbat pe siteuri si am citit destule. Am dat peste un anunt ca un tip caut sa faca sex pana la epuizare de Sarbatori si cauta sex grup. Ma intreb, daca macar voi vedea si eu vreodata asa ceva..Caci pare excitant sau..mai degraba zis, masculin. Dar, amorul il poti face doar cu cei ce sunt de comun acord sau se accepta. Nu stiu daca mai se poate vorbi despre dragoste – love, amour, liebe, liubiu..amore..sau cum i s-o mai zice. Cred ca in lumea noastra, toata lumea vrea..sex...precum ..in natura. Si sunt din ce in ce mai putini oameni !
PS
Sunt 20 de ani de cand in atara asta am decis sa schimbam un sistem cu altul. Dar oare e vorba despre libertate sau despre anarhie ???!!! Habemus guvernum. In sfarsit! Cati dintre minsieriabilii nostri vor face ceva realemnte sau cati s-or fi gandind ca oamenii trebuie sa traiasca mai bine in lumea asta



sâmbătă, decembrie 19, 2009

O zi de decembrie, al naibii de geroasa...trista

Azi a fost cumplit de frig. Si, ma gandesc ca vin Sarbatorile. Lumea se bucura, unii poate ca nu...Eu insa tot singur. Imi pare rau rau ca MC si stricat masina. Mi as dori imens sa am niste amici sa merg la un party, sa socializez la o cana de vin fiert, sa iubesc. Mi e dor mult de ai mei, care nu mai sunt demult, in casa asta. Mi e dor de Strasbourg, de prietenii mei de din Consiliu si de Piata Catedralei sau de Targul de Craciun, unde mancam covrgi sau choucroute. Ii invidiez pe toti cei care ies sambata in cluburi sau..rad. Veti spune, iata inca un ratat si un refulat sau o victima. Nu cred...!!! Sunt mereu cu picioarele pe Pamant. Imi doresc sa cunosc tipi tineri, cu care sa ma simt bine. Apoi, a venit si vestea ca avem un nou guvern..Oare, pe cine naibii o mai interesa asta? Base a castigat un mandat nou....Habar nu am unde ne indreptam..Poate catre abis, vorba lui Bergosn. Ma visez in cabinetul lui Freud, povestindu i despre visurile mele erotice. Matur, dar cu vise...de amor. Ce ziceti???