Lista mea de bloguri

Faceți căutări pe acest blog

Powered By Blogger

Prietenia este o relaţie care se bazează pe încredere, cinste, toleranţă. - A. von Kotzebue

Imi doresc sa cunosc si sa vorbesc cu cat mai multi tipi din Bucuresti si...
Sa fii singur este cumplit, mai ales in lumea asta idioata, in care politica domina...iar politicienii...alde Hrebenciuc, Vanghelie..., parca ajung sa ne decida viata...
Oare mai exista tipi adevarati, sinceri, open-minded?

marți, ianuarie 19, 2010

Cand va fi asa?


Baieti frumosi si sexy


Din nou,..eu !!!

Nu am mai scris nimic pe aici, pur si simplu dupa Anul Nou, ...pentru ca incepe sa mi se para ca e inutil. Iarna asta plina de zapada, cat pare de super, e depriamnta...Am citit doua comentarii in care cei doi respondenti imi reprosau ca par a agentie matrimoniala sau prea ma plang. Si ce daca esti singur??!!! Si ce daca nu ai deloc prieteni? Si ce daca nu esti futut??!!! Nu i nimic ! Viata merge inainte !
Da, de fapt...asa este...Viata trece, zilele uneori mi se par asa de anoste, caci nimeni nu e interesat. Cineva imi reposa de ce nu ma duc in Soho sa agat ca acolo as gasi sigur...sau de ce nu imi gasesc un tip sa il platesc. Sincer...nu pot merge singur intr un bar si nici nu am fost intr un bar gay, sau chiar friendly gay...Cat despre plata sau bani...nu pot plati pentru sex...Asa sunt eu ! Sunt gata sa ajut pe oameni...Caci cred, ca OAMENI suntem...dar nu platesc ptr un futai orisicat ar fi de tentant.
In rest, inca sper ca cineva sa mai scrie comentarii pe blog si cineva sa imi lase un id de mess, o adresa de email..sau chiar un telefon-fie si codificat sa putem vorbi. Oare s-o gasi cineva din Bucuresti, cu care macar sa pot vorbi?

duminică, ianuarie 10, 2010

Da.....

In fiecare seara, parca sentimentul singuratatii e mai sfasietor. Am sentimentul ca ma prabusesc total si asta nu ca nu sunt futut...asta am uitat deja cum se face, ci mai ales, pentru ca sunt asa de singur si....trist.

Oare sa nu existe deloc un OM in Bucuresti, care sa aiba curajul sa vb cu mine? Sa ne intalnim, sa discutam, sa facem amor??? Nu sunt antropofag, nu am nici macar astfel de apucatori.

Ma gandeasc, daca sa mai scriu aici....Oricum, nu am deloc sanse ! Sau totul pare inutil.

vineri, ianuarie 08, 2010


Sa se fi terminat de tot?

In seara asta am fost asa de singur...si aproape disperat ca niciodata...Nu mai indur sentimentul asta...!!!! Pana cand...?

Oare.....????

Si au trecut Sarbatorile...! Sunt atat de fericit! Macar ca Sarbatorile au trecut...si tipii-fie ei si tineri si frumosi si sexy...au fost la party-uri. au fost in cluburi, au facut amor, s-au futut....and who knows what else....
Eu...Ce pot sa spun? Am facut Sarbatorile in casa, am ramas la fel de singur, desi , cred ca sunt serios discret...Am doar parte de dezavantaje....matur, masculin pasiv, discret,...caut sa cunosc oameni ok, amici, prieteni...sau cum s-or mai numi, sa fac amor, sa fiu futut...dar sunt pasiv, am curul cam mare, grasutz si stramt si nef...cam de multi ani...Va mirati? Si eu ma mir...pentru ca lent, lent, speranta ma lasa...NU pot sa gasesc si eu un om pentru mine, EL..ACELA nu cred ca exista...sau este intr o alta galaxie decat a noastra. Oare sa cer prea mult? Oare noi, cei maturi...suntem blamati...or what?